تخمین میزان موفقیت یک کمپین تبلیغاتی در شبکه های اجتماعی مدتها است که به میزان دنبال کنندگان شما بستگی نداشته بلکه به تعداد افرادی که درگیر با برند و محصولات و محتوای شما شده و به عبارتی اینگیجمنت ایجاد میکنند مرتبط است. مسابقات، تبلیغات، قرعه کشی ها و موارد این چنینی در شبکه های اجتماعی روشی رو به محبوب شدن است که نام برند شما را به طور بالقوه به مصرف کنندگان از طریق مسیرهای جدید و هیجان انگیز منتقل می کند. شاید باورتان نشود ولی یک دقیقه از هر چهار دقیقه وقت گذرانی در اینترنت، در یک شبکهی اجتماعی صرف میشود. فقط یک لحظه به این واقعیت فکر کنید، رقم فوق العادهای برای مشتریان بالقوه است که می تواند کسب وکارهای مختلفی را به خود جلب کنند و آنها را نشانه روند. نمیتوان انکار کرد که هر تجارتی باید یاد بگیرد که تاکتیکهای کوتاه مدتی را برای یک بازاریابی آنلاین مؤثر توسعه دهد و نیز برای تبلیغ کردن محصولات و خدمات خود بر یک راهبرد بلند مدت تمرکز نماید .
فرقی نمیکند که شما در تجارت کوچکی مشغول باشید یا یک سازمان چند ملیتی با دامنهی دسترسی جهانی هستید، سریعترین راه برای دسترسی به مشتریان، تدوین و توسعهی یک راهبرد مؤثر در بازاریابی رسانههای اجتماعی است.
آمار کاربران شبکه های اجتماعی در ایران
- +۱۸ میلیون :نصب فعال تلگرام در کافه بازار به ثبت رسیده است.
- ۲۳+ میلیون :نصب فعال گوگل پلاس در کافه بازار به ثبت رسیده است.
- +۱۱ میلیون :نصب فعال اینستاگرام در کافه بازار به ثبت رسیده است.
راهنمای راهاندازی کمپین شبکه اجتماعی موفق
قبل از راه اندازی کمپین شبکه اجتماعی بد نیست بدانید که فیسبوک در ماه بیش از ۲ میلیارد کاربر فعال دارد، اینستاگرام ۱ میلیارد و توئیتر ۳۶۵ میلیون! آمار تکاندهندهای است، نه؟! البته جای تعجب ندارد. این روزها تقریبا همهی مردم بالاخره در یکی از شبکههای اجتماعی حساب کاربری فعال دارند. بازاریابان هم از قافله عقب نماندهاند و در تلاشاند تا این حجم زیاد از مشتریان بالقوه را هدف قرار دهند. ازاینروست که امروزه بسیاری از کسبوکارها درصدد سرمایهگذاری روی تبلیغات در شبکههای اجتماعی برآمدهاند. جالب است بدانید با تبلیغات در شبکههای اجتماعی و راه اندازی یک کمپین موفق در آن میتوان با صرف هزینهی کم به تأثیرگذاری بالا و نتایج مثبت دست یافت.
هدف راه اندازی کمپین شبکه های اجتماعی را مشخص کنید
وقتی اقدام به راهاندازی کمپین بازاریابی در شبکههای اجتماعی میکنید، تنها درصورتی به تأثیرگذاری مطلوب دست خواهید یافت که از همان ابتدا هدفتان را از راهاندازی کمپین مشخص کنید. نمونههایی از اهدافی که میتوانید برای کمپینتان مدنظر داشته باشید عبارتاند از:
افزایش آگاهی از برند به زبان ساده یعنی مردم برندتان را بیشتر بشناسند.
برای اینکه آگاهی از برندتان را از طریق شبکههای اجتماعی افزایش دهید، باید در شبکههای اجتماعی مختلف پست بگذارید و هشتگهای خوب برای پستهایتان انتخاب کنید. پستهایتان باید طوری باشند که فالوئرها یا دنبالکنندگانتان به بازنشر پستها و تگکردن دوستانشان علاقهمند شوند.
راه اندازی یک کمپین در شبکه های اجتماعی به هدف برقراری ارتباط با مخاطبان
برقراری ارتباط با مخاطب هدف مهمی در تمامی اقدامات بازاریابی است. در بازار پررقابت امروز باید بیشازپیش در فکر راهی باشید تا توجه مردم را به خودتان جلب کنید. این روزها شبکههای اجتماعی کار را راحت کردهاند و میتوانند حتی از دورترین نقاط کشور نیز برایتان مشتری بیاورند. وقتی به راهاندازی کمپین بازاریابی در شبکههای اجتماعی اقدام میکنید، یعنی قرار است با مخاطبانتان در دو سطح ارتباط بگیرید:
- در سطح سطحیتر مخاطب شروع به فالو یا دنبالکردنتان میکند، برایتان کامنت میگذارد یا پستهایتان را لایک میکند،
- اما در سطح عمیقتر از طریق پستهایتان حسی خاص و ارزشمند درمورد برندتان در او ایجاد میشود.
راه اندازی یک کمپین در شبکه های اجتماعی به هدف افزایش ترافیک وبسایت
شبکههای اجتماعی ازجمله پلتفرمهای عالی برای افزایش ترافیک وبسایت بهشمار میروند.
آدرس وبسایتتان را در بیوی پروفایلتان بگذارید تا کاربرانی را که از پروفایلتان بازدید میکنند مستقیم به وبسایتتان هدایت کنید.
با این کار مخاطب گیج نمیشود و میتواند برای کسب اطلاعات بیشتر درمورد برندتان فقط با یک کلیک به وبسایتتان وارد شود. حتی تیم بازاریابی میتوانند در پاسخ به کامنتها در شبکههای اجتماعی به صفحات وبسایت لینک دهند و مخاطب را دقیقا به همان صفحهای از وبسایت که پاسخ پرسشش را میدهد هدایت کنند. با این کار هم با مشتریانتان ارتباط برقرار کردهاید و هم ترافیک وبسایتتان را افزایش میدهید.
راه اندازی یک کمپین در شبکه های اجتماعی به هدف افزایش فروش
همهی بازاریابان در هر کسبوکاری در تلاشاند که محصول یا خدمات برندشان را به مردم بشناسانند. کسبوکارهایی که در بازاریابی موفقاند، به افزایش فروش میرسند. کمپینهای بازاریابی در شبکههای اجتماعی اتفاقا میتوانند مردم را درمورد محصولات یا خدمات جدید برندتان به هیجان بیاورند و باعث افزایش فروش شوند.